2021. december 9-én megalakult Szolnokon az Egyedülálló Szülők Klubja.
Egyedülálló szülő vagy? Mozaikcsaládban élsz? Szeretettel várunk a klubunkba!
Ha szeretnél olyan emberekkel találkozni, akik hasonló „cipőben” járnak, ha szeretnél egy megtartó közösség részese lenni, gyere közénk!
Beszélgessünk az örömeidről, nehézségeidről, kérdéseidről.
Gyere közénk, hogy megtaláld a belső békédet!
Segítünk neked a támogató, szerető kapcsolataid létrehozásában!
A csoporton való részvétel ingyenes!
A könyvtár gyermekfelügyeletet vállal a program ideje alatt!

Rendezvényeink:

Kövess bennünket a Facebookon is!

2021. december 19-i ünnepség – Verseghy Könyvtár felvételei

Első nyilvános, karácsonyi programjukat a Verseghy Ferenc Könyvtárban tartottuk. Ezen a rendezvényen nyújtották át a Budapesti Egyszülős Központ által felajánlott értékes csomagokat. Az ajándékok eljuttatásában Barabás Botond, a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója nyújtott segítő kezet

Nagy Balázs felvétele – szoljon.hu

Barabás Botond színigazgató, a Színházak az Egyszülősökért mozgalom szolnoki nagykövete, Pappné Szabó Anita, a Miért Ne Közhasznú Humán Szolgáltató Alapítvány elnöke és Czakóné Gacov Katalin, a Verseghy Ferenc Könyvtár igazgatója, a civil szervezetnek helyet adó kulturális intézmény vezetője 2022. december 14-én ajándékcsomagot adott át a Szigligeti Színházban egyszülős családok részére.

Mészáros János felvétele – szoljon.hu

Tanszercsomaggal segítette 2023. augusztus végén az egyszülős családok gyermekeit az Egyszülős Központ. Szolnokon 11 családnak 16 csomagot adományoztak a Verseghy Ferenc Könyvtárban. A különböző támogatásokban azok az egyedülálló szülök részesülhetnek, akik korábban megigényelték az ún. egyszülős kártyát.