Farkasné Rácz Erika

Az intézmény szakmai munkájában, baba-, óvodai-, iskolai foglalkozások megtartásában, interaktív családi játékok megvalósításában rendkívüli odaadással vesz részt. Ebben az évben kimagaslóan sokat tett a Hild könyvtár gyermekrészlege eredményességének érdekében. Kezdeményezője és aktív résztvevője volt a részleg beiratkozási, Cirkusz és Meseerdő projektjének. „Szíve csücske” a babázó foglalkozások megtartása, melyekre nagy szakértelemmel készül.

Munkájában és munkájára igényes és maximalista. Szakmai elhivatottságát mutatja, hogy folyamatosan azon dolgozik, hogy növelje az olvasói létszámunkat. A továbbképzéseken szerzett tapasztalatait minden esetben beépíti a munkájába a látogatók nagyobb megelégedése, a könyvtári programok színesítése érdekében.

Szorgalma, munkához való hozzáállása és empátiája példaértékű a kollégái között. Elkötelezettsége, kitartása barátságos, megnyugtató személyiséggel társul, ami nagyon szerethetővé teszi munkatársai számára.  Kedves, szerény, segítőkész személyiségét olvasóink és közvetlen munkatársai nap mint nap tapasztalhatják. Az elmúlt nehéz időszakban szakmailag és emberileg is mindig lehetett rá számítani. Minden esetben rugalmasan alkalmazkodik az adott feladatokhoz, ötleteivel kiválóan megoldja azokat!

Példája ösztönözzön mindannyiunkat!

Szolnok, 2022. december 16.