Herczeg Péter

Herczeg Péter munkájában precíz, törekszik a minél magasabb színvonalú munkavégzésre. Tudását képes önszorgalomból, sokszor autodidakta módon fejleszteni. Segítőkész, mindenkivel szemben tisztelettudóan kommunikál, türelmét sokan megirigyelhetnénk.

A tavalyi évben nagy felelősség hárult rá, hiszen a zárvatartás alatt csak online tartalmat tudtunk szolgáltatni, amely többségében az ő segítségével valósult meg. Sokszor éjszaka is dolgozni kellett az online tartalmakon, hogy minden virtuális programot időben elérjenek a látogatók. A videók felvétele, szerkesztése, vágása és sokszor órákig tartó mentése, dokumentálása mind egy-egy anyag készítésének a folyamata. Tevékenysége hozzájárult ahhoz, hogy bizonyítsuk, intézményünkben a pandémia alatt sem állt meg az élet. Minőséggel végzett munkáját számos külső partnerünk dicsérte már. Mind a fotók, mind a videókészítés terén egyedi megoldásokkal, kreatívan és az intézmény előírásainak megfelelően végzi a feladatait. Speciális tudása nélkülözhetetlen az intézmény eredményeinek eléréséhez.

Harcsáné Varga Gyöngyi

 Nehezen lehet elképzelni nélküle a művelődési házat, olyan mintha évtizedek óta dolgoznánk együtt. Munkájának nagy részét a kreatív feladatok tervezése, szervezése és lebonyolítása teszi ki, amit hihetetlen precizitással és maximalizmussal végez napi szinten. Erzsikével szimbiózisban, legtöbbször egyetértésben, olykor vitatkozva és sok kompromisszummal fejlesztik sok-sok szandaszőlősi gyermek és család szépérzékét, tudatosan felépítve minden összejövetel, rendezvény kézműves tematikáját. Mindig tanulni vágyik, önmaga fejlesztése céljából népi játszóházi foglalkozásvezető, majd kosárfonó képzéseken is részt vett az elmúlt években, de önállóan is folyamatosan inspirálódik. Számos új ötletet és innovációt köszönhetünk neki, kreativitását nemcsak a saját munkaterületén, de akár a szervezési munkában is kamatoztatjuk. Rendszerben gondolkodik, mindig átlátja és szóvá is teszi a munkafolyamatok hibáját, vagy hiányosságát, szókimondásával többször rávilágít a fejlesztendő területekre, ugyanakkor a közös értékelésekkor határozottan dicsér és elismer másokat is. Igazi csapattag, aki a fiatalabbakat meghazudtoló lendülettel és lelkesen vág bele minden új feladatba, építve ezzel a városrész közösségi életét. Végtelen türelmével és szeretetével eléri azt, hogy egyre több gyermeknek legyen erős kötődése a művelődési házhoz, így a helyi társadalom építésében is folyamatosan részt vesz.

Gyöngyivel jó együtt dolgozni, vidám, energikus természete minden munkatársára jó hatással van.

Az elismeréshez szívből gratulálunk!