Tóth Karolina

A gyermekrészleg elhivatott könyvtárosa. Nagy lelkesedéssel végzi nemcsak a gyermekcsoportokkal kapcsolatos munkáját, hanem más, kompetenciájának megfelelő feladatokat. Kiállításokat szervez, vetélkedőket bonyolít le online és hagyományos formában is. (Csukás családi mini kvíz, Fekete István 100)
A Gyermekkönyvtár facebook-oldalának minőségi arculata az ő munkáját dicséri. A foglalkozások precíz fotódokumentációját ő tartja kézben.
Mintaprogram kidolgozójaként (Ókorba keveredve) országos elismertséget szerzett az intézménynek és elvégzett munkájának. Az én könyvtáram projektben mintaprogram adaptálásával részt vesz az újabb hároméves projektben is.
Két MIT munkacsoportban is aktívan részt vesz (Kommunikációs és Szabályozó), kreatív meglátásai és elvégzett munkája nagymértékben hozzájárulnak a minőségirányítás színvonalának emelkedéséhez.
Tóth Karolina igazi csapatjátékos, együttműködik nemcsak a közvetlen gyermekkönyvtáros munkatársaival, de bármely formációban lehet számítani munkájára. Az ifjúsági részleg kialakításában pl. lakberendezői vénája is megmutatkozott.

Földvári Ferenc

Az elmúlt év pandémiás időszakában a zárva tartás alatt lezajlott felújítási, karbantartási munkák az ő irányításával és hozzáértésével minőségi megújulást hoztak.

Több intézményegységben történt átalakítás, költözés, felújítás, amelyeket mindig az aktuális helyzethez, a nyitva vagy éppen zárva tartáshoz igazítva kellett, többnyire az utolsó pillanatban megoldani.

Mindig igyekszik a legtöbbet kihozni a rendelkezésére álló időből, gyorsan, lendületesen dolgozni és lehetőség szerint minden kérést teljesíteni.

Munkájában praktikus gondolkodású, körültekintő, az intézmény érdekeit és szolgáltatásait szem előtt tartva tervezi a tevékenységeit.

A gyakran feszített tempó ellenére munkatársaihoz közvetlen, türelmes, mindenkihez van egy-egy vidám, barátságos szava. Derűs munkamorál és pozitív kisugárzás jellemzi, amely egy közösségben nélkülözhetetlen. 

Földvári Ferenc második műszakja sokszor akkor kezdődött, amikor a többieké véget ért, ilyenkor munkája eredményeként egyik napról a másikra látványosan megváltozott a tér.

Az elismeréshez szívből gratulálunk!