Szekrényes Miklós

Magas színvonalon képviseli szakmánkat, rengeteget tesz a kortárs irodalom népszerűsítéséért a könyvtár irodalmi életének színesítéséért. Számos irodalmi rendezvény lebonyolításában működött közre szervezőként és moderátorként. A kapcsolatrendszerét, tudását is felhasználva népszerű és tehetséges írókat hívhatunk az intézménybe. Az alkotó vendéget mindig megtiszteli felkészültségével, bennünket kollégákat is arra ösztönözve, hogy jobban megismerjük a kortárs irodalmat. Elindította a SZIA író akadémiát. Stabil irodalomkedvelő közösség kezd köré épülni.

A közösségi média munkacsoport tagjaként, a Szanda Tigers brand építőjeként is sokat tesz azért, hogy az intézményt minél szélesebb körben ismerje meg a város. Az irodalmi érdeklődést a COVID alatt is fenntartotta pl. a Költészet napi videók megszervezésével. Sok esetben ezek a tevékenységek messze túlnyúlnak a munkaidőn.

A látogatóktól nagyon sok pozitív visszajelzés érkezik a tevékenységére.

Az írópályázatokban zsűritagként is részt vesz. Ő maga is ír, tevékenysége elismert kortárs irodalmi körökben.

Munkatársként igazi csapatjátékos, jó közösségi ember. Minden ötletre ötlettel válaszol. Kollegialitására, sokoldalú segítségére lehet számítani.

Példája ösztönözzön bennünket!