PERSON-ART kiállítások megszervezésével egyéni bemutatkozásokra adunk lehetőséget, azon diákok számára, akik valamiben kiemelkedően tehetségesek. A gyermekek munkáit gyermekkönyvtári környezetben kiállítva a nagyközönség is megismerheti. Részünkről különösen előnyös, ha a könyvtár falait színvonalas alkotások díszítik, új látogatókat, családokat vonzhatunk intézményünkbe.

A jelentkezés alapján minden hónapban egy iskolából, egy vagy több gyermek bemutatkozását tudjuk lehetővé tenni. Az időbeosztás igény szerint, megbeszélés alapján történik. Lehetséges kiállítás megnyitó szervezése is, erre meghívót, illetve plakátot igény szerint készítünk.

A gyermekkönyvtár terében többféle technikai lehetőség áll rendelkezésre a kiállítás elrendezésére: a falakra, oszlopokra, paravánra rajzok, festmények, fotók kerülhetnek, a vitrinekbe kisplasztikák, vagy más háromdimenziós tárgyak. Az oszlopok között kifeszített damilra is lehet díszeket erősíteni. Egybefüggő falfelület kb. 5 m – rajzok, képek számára, melyeket érdemes csoportos paszpartuba foglalni, mivel képkeretet nem tudunk biztosítani.

A jelentkezéseket várjuk a Verseghy Ferenc Könyvtár Gyermekkönyvtárában, Szolnok Kossuth tér 2.

További információ kérhető az alábbi telefonszámon: 06-56/ 510-110/ 47-es mellék