A VERSEGHY FERENC KÖNYVTÁR ÉS KÖZMŰVELŐDÉSI INTÉZMÉNY HÍRLEVELE

RENDKÍVÜLI KIADÁS

2020. március 13.

Közlemény

A Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézmény a megelőzés, illetve a kockázatok csökkentése érdekében további intézkedésig a várhatóan 15 fő feletti látogatószámú programjait elhalasztja.

Kérjük minden kedves látogatónkat, hogy saját belátása szerint óvja önmaga és embertársai egészségét, és amennyiben lázat, köhögést vagy nehéz légzési tüneteket észlel magán, a biztonság kedvéért kerülje intézményünket, és mielőbb kérjen orvosi segítséget telefonon.
Kérjük, hogy az alapvető higiéniai szabályokat (pl. köhögésre vonatkozó etikett, gyakori, alapos kézmosás), kiemelt figyelemmel szíveskedjenek betartani.

A kockázatok csökkentése érdekében a telefonon és e-mailben kért hosszabbítások számát - a Könyvtárhasználati szabályzattól eltérően - a mai naptól NEM korlátozzuk. Az online felületen két alkalommal lehetséges a határidő módosítása.

A könyvtár alapszolgáltatásai a könyvtárban és a fiókkönyvtárakban változatlanul működnek: helybenhasználat, kölcsönzés, könyvtárközi szolgáltatás.


Kérjük szíves megértésüket!

Kövessék figyelemmel honlapunkat (vfmk.hu) és közösségi oldalainkat, ahol a változásokról, folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.
Leiratkozás a hírlevélről
MailPoet