Kedves (tor)Túrázók!

Szeretettel várunk benneteket a 2023-as Családi Tojás (tor)Túra megmérettetésen, 2023. április 9-én!

– A tojáskereső túra 9:00-18:00 óra között bármikor teljesíthető!
– Segítségül: az első tojás a Szandaszőlősi Művelődési Háznál lesz, innen kell sorjában az összes állomást bejárva eljutnotok a célig.
– A többi állomáson egy villanyoszlopon keressétek a tojást, a rajtuk lévő QR kód tartalmazza a feladványt, amely nem húsvéti témájú, de segít benneteket eljutni a következő helyszínre.
– Kérjük, hogy a megtalált tojásokat, hagyjátok a helyszínen, hogy mások is rálelhessenek.
– A túra hossza nagyjából 5 km, eszerint döntsétek el, hogy gyalogosan vagy valamilyen járművel, például kerékpárral, rollerrel esetleg görkorcsolyával indultok útnak.
A Szandaszőlősi Művelődési Ház Közössége Facebook csoportban szívesen fogadunk a túrán készült vidám képet, kérésünk csupán annyi, hogy a helyszín kevéssé legyen felismerhető.
– Vigyetek magatokkal vizet, füzetet és íróeszközt a jegyzeteléshez, valamint szükség lesz bármilyen, QR kód olvasásra képes, mobil internettel rendelkező és teljesen feltöltött okoseszközre.
–  Abban az esetben, ha egy feladvánnyal véletlenül nem boldogulnátok (ilyen úgysem lesz, hisz mindenki nagyon ügyes 🙂 ), írjatok a Szandaszőlősi Művelődési Háznak messenger üzenetet, 9:00-18:00 óra között segítséget fogtok kapni!
– Ha bekapcsoljátok a túra elején a telefonotokon a GPS-t és valamely egészségapplikációal rögzítitek a túra útvonalát, egy cuki figurát láthattok majd!
– A kalandozás tétmentes, a szórakozást, a barangolást, a család együttlétét és nem utolsó sorban szűkebb otthonunk megismerését szolgálja.